Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
17.08.2021
Jak na plíseň a padlí révy
Každý rok je pro révu trochu jiný. Jsou roky, kdy je počasí bezproblémové, prší tak akorát, často svítí sluníčko a hrozny na vinicích i zahradách jsou... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte naše novinky, akce a slevy!
  1. Úvod
  2. Vinařské potřeby
  3. Želatina jedlá 250 g

Želatina jedlá 250 g

Vhodná na srážení tříslovin ve víně. Při vlastním čiření se přidává jako poslední, pouze v případě, že hodláme z vína odstranit třísloviny, lze ji při... celý popis
Dostupnost
Skladem 3 ks
179 Kč
147,93 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:64106
Kompletní specifikace

Vhodná na srážení tříslovin ve víně. Při vlastním čiření se přidává jako poslední, pouze v případě, že hodláme z vína odstranit třísloviny, lze ji přidat před čiřidly. Vína sladká a dezertní nelze s želatinou čiřit vzhledem k jejich vysoké viskozitě. Vedle tříslovin a případných kalících částic želatina odstraňuje i menší chuťové vady, jako například plísňový pach. Víno po čiření želatinou má poněkud nižší barvu. Dávkování: dávka pro čiření se stanoví předběžnou zkouškou. Kombinuje se s kyselinou křemičitou (Tosil) dle zkoušky v poměru 8 – 10 g želatiny ku 100 ml kyseliny křemičité. Po čiření se zpravidla používá 50 - 150 ml kyseliny křemičité a 5 -12 g želatiny.

Parametry

Zboží zařazeno v kategoriích
Adresa provozovny

Vinařské, zahrádkářské

a hospodářské potřeby 

Národních hrdinů 3482/22a

690 02 Břeclav

 

Kde nás najdete

Kontakty
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz