- Úvod
- Vinařské potřeby
- Blancoll 100 g
Blancoll 100 g

- Kompletní specifikace
- Hodnocení 0
- Blancoll 100 gSkladem 2 ks146 Kč120,66 Kč bez DPH
Vaječný bílek patří mezi klasické a osvědčené prvky užívané ve vinařské technologii. BLANCOLL díky své struktuře zabezpečuje snadnou a bezproblémovou aplikaci přitom čiřící efekt je shodný s použitím čerstvého bílku. BLANCOLL reaguje převážně s hořkými fenolickými a taninovými složkami vína. Následnou flokulací dochází k posílení čistícího efektu, zakulacení zjemnění chuti a zmírnění adstringence vína. Přípravek je vhodný pro čiření a zvláště červených vín, díky svému šetrnému působení na aromatické složky je vhodný i k ošetření bílých vín, zvláště zrajících v barikových sudech. Průměrná doba sedimentace: 2-3 dny. Dávkování: 5 – 10 g/hl.